Ceratec
Groep Ceratec

22 september 2020

ECTS Virtual Ceramic Technology Exhibition

Online van 28 september tot 4 oktober 2020

22 september 2020

ECTS Virtual Ceramic Technology Exhibition

Online van 28 september tot 4 oktober 2020

De Covid-pandemie verandert de omstandigheden voor bedrijven over de hele wereld. In contact komen met onze partners en klanten is moeilijker dan ooit. Daarom organiseert ECTS van 28 september tot 4 oktober 2020 een virtuele beurs voor de wereldwijde keramische industrie met focus op grofkeramiek.

Ceratec zal op 29 september om 9u30 en op 1 oktober om 15u45 een live seminarie houden om zijn automatische geprefabriceerde wandeninstallaties voor te stellen.

 

  • WANNEER?
    Van 28 september tem 4 oktober 2020
  • OVER ECTS

    European Ceramic Technology Suppliers is een werkgroep van Europese leveranciers van machines, materialen en technische diensten voor de productie van keramiek, poedermetallurgie en aanverwante technologieën. Keramiek omvat hier allerlei grondstoffen, maar ook fabrieken en machines voor de productie van vuurvaste materialen, bakstenen, tegels, sanitairkeramiek, tafelgerei en geavanceerde keramiek.

    ECTS netwerkt, promoot haar leden en stimuleert samenwerking op alle niveaus. ECTS zoekt naar nieuwe manieren om de klei-industrie te laten werken. Met de steun van hun partner Ceramitec organiseren ze van 28 september tot 4 oktober 2020 een virtuele beurs voor de wereldwijde keramische industrie met een sterke nadruk op grofkeramiek.