ENG   |   FRA   |   NED
Zoekterm:
Sitemap    |    Home    |    Contact
Contacteer onsContactformulierWegbeschrijvingFinanciële coördinatenOnze missieCijfersKwaliteit, veiligheid en milieuzorgCertificatenHistoriek
Home  >  Over ons
afdrukken

Over ons

Ceratec is een projectgestuurde onderneming met een multidisciplinaire en professionele aanpak.

Ceratec is actief als partner in vernieuwende oplossingen en biedt kant-en-klare oplossingen in 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. We willen onze klanten steeds een duidelijk competitief voordeel bezorgen.

 

Automation

Naast mechanische systemen bieden we vooruitstrevende automatiserings- en controletoepassingen aan een groeiend aantal industriële klanten. Automatisering (PLC’s), procescontrole & supervisie, robotica, AGV’s: it’s all in our power.

 

Handling & Logistics

Een consequent gebruik van de nieuwste technologieën en controlesystemen maakt ons tevens tot een toonaangevende machinebouwer en solution provider, met activiteiten in verschillende industriële sectoren. Wij leveren volledig aangepaste interne transportsystemen, palletiseer- en verpakkingssystemen en handling machines, op maat gebouwd en geïntegreerd in een globaal logistiek project.

 

Electrotechnics

Verder geeft Ceratec de toon aan op het gebied van elektrotechnische installaties als een uiterst betrouwbare partner in complexe projecten voor de industrie en de tertiaire sector. Wij mikken op technisch ingewikkelde projecten waarbij organisatie, snelheid van uitvoering en vakmanschap belangrijk zijn.

 

Ceramics equipment

Ceratec is gegroeid uit een Steenbakkerijengroep en voorziet reeds 25 jaar in betrouwbare productielijnen, gesofisticeerde knowhow en installaties op maat voor de productie van keramische bouwmaterialen (bakstenen, dakpannen, buizen, vuurvaste producten).

 

Service en nazorg

Dit alles vereist een professioneel en gekwalificeerd team van medewerkers. Meer dan 400 gemotiveerde ingenieurs en technici, van wie er 75 tewerkgesteld zijn in onze studiebureaus voor mechanisch en elektrisch ontwerp, gebruiken de meest gespecialiseerde technologieën op de markt om vernieuwende oplossingen te bieden voor uw projecten. Dankzij een vroege betrokkenheid kunnen wij meebouwen aan de doelstellingen van onze klanten.

In meer dan 20.000 m² moderne magazijnen en werkplaatsen produceren we machines en systemen op maat, aangepast aan uw eisen. De capaciteiten van Ceratec om efficiënt te concurreren op de hedendaagse wereldmarkten gaan verder dan het leveren van de gepaste machines. Wij bieden onze klanten tevens een sterk ontwikkelde zin voor service en nazorg.

 
Nuttige documenten
 
Gelinkte pagina’s
Teken in op onze nieuwsbrief

Naam:

E-mailadres:

Taal :

  AUTOMATION
  HANDLING & LOGISTICS
  ELECTROTECHNICS
  CERAMIC EQUIPMENT