ENG   |   FRA   |   NED
Zoekterm:
Sitemap    |    Home    |    Contact
Wie zijn we

Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf. De groep biedt kant-en-klare oplossingen op 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. De Ceratec groep stelt momenteel 458 gemotiveerde technici en ingenieurs tewerk die elke dag op de werf, in eigen studiebureaus en in meer dan 20.000 m² moderne magazijnen en werkplaatsen machines en systemen op maat produceren en installeren. In 2016 behaalden we een omzet van 91 miljoen euro en in 2017 zijn we actief in 19 landen.

Lees meer


De afdeling Automation bouwt sturingen voor de totaaloplossingen die Ceratec levert en staat  in de markt met oplossingen voor procescontrole en supervisie. Vanuit de handlingsector hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het programmeren en integreren van robots en AGV's.
Lees meer
 
De afdeling Handling & Logistics bouwt voor de meest uiteenlopende industriële sectoren handling systemen en verpakkingslijnen. Samen met de klant gaan zij op zoek naar de beste logistieke oplossingen.
Lees meer
De afdeling Electrotechnics is gespecialiseerd in elektrotechniek en energiedistributie. Ook de installatie van databekabeling en beveiligingssystemen behoort tot de activiteiten. Tenslotte zijn we actief op de markt van de hernieuwbare energie.
Lees meer
De afdeling Ceramics equipment voorziet in de engineering en de integratie van kant-en-klare productielijnen en installaties, op maat voor de productie van keramische bouwmaterialen (bakstenen, dakpannen, gresbuizen of vuurvaste producten).
Lees meer

 

Ceratec nieuws
Join the C-team! Jobdagen op 11 en 13 mei 2017
Beurzen en evenementen

Logistica 2017

28-30 november 2017 - Utrecht, Nederland
Banner Indumation 2017

Bedrijven contact dagen

6-7 december 2017 - Kortrijk
Banner Indumation 2017

Meer beurzen

Referenties

Vandecasteele Peugeot Ath

Elektriciteitswerken nieuwe showroom. Lees meer

Meer referenties
Teken in op onze nieuwsbrief

Naam:

E-mailadres:

Taal :

  AUTOMATION
  HANDLING & LOGISTICS
  ELECTROTECHNICS
  CERAMIC EQUIPMENT