ENG   |   FRA   |   NED
Zoekterm:
Sitemap    |    Home    |    Contact
Wie zijn we

Ceratec is actief als partner in vernieuwende technologieën en biedt kant-en-klare oplossingen op 4 domeinen: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. De Ceratec groep stelt meer dan 450 mensen tewerk en behaalde in 2014 een omzet van 70 miljoen euro.

Wij bieden kwaliteitsbewuste klanten een langetermijnpartnership aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Centraal staan het uitwerken van duurzame oplossingen en diensten waarop wij fier kunnen zijn als team.

Lees meer


De afdeling Automation bouwt sturingen voor de totaaloplossingen die Ceratec levert en staat  in de markt met oplossingen voor procescontrole en supervisie. Vanuit de handlingsector hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het programmeren en integreren van robots en AGV's.
Lees meer
 
De afdeling Handling & Logistics bouwt voor de meest uiteenlopende industriële sectoren handling systemen en verpakkingslijnen. Samen met de klant gaan zij op zoek naar de beste logistieke oplossingen.
Lees meer
De afdeling Electrotechnics is gespecialiseerd in elektrotechniek en energiedistributie. Ook de installatie van databekabeling en beveiligingssystemen behoort tot de activiteiten. Tenslotte zijn we actief op de markt van de hernieuwbare energie.
Lees meer
De afdeling Ceramics equipment voorziet in de engineering en de integratie van kant-en-klare productielijnen en installaties, op maat voor de productie van keramische bouwmaterialen (bakstenen, dakpannen, gresbuizen of vuurvaste producten).
Lees meer

 

Ceratec nieuws
Beurzen en evenementen

Indumation

8-10 februari 2017 - Kortrijk
Banner Indumation 2017

Meer beurzen

Referenties

Nieuwbouw Veer 5

De productiehallen met bijhorende refter- en bureelruimte hebben een oppervlakte van 7.000 m². Lees meer

Meer referenties
Teken in op onze nieuwsbrief

Naam:

E-mailadres:

Taal :

  AUTOMATION
  HANDLING & LOGISTICS
  ELECTROTECHNICS
  CERAMIC EQUIPMENT