Ceratec
Groep Ceratec

04 juni 2021

Ceratec en MIAS worden strategische partners!

Goed nieuws voor ons Customer Support Program

04 juni 2021

Ceratec en MIAS worden strategische partners!

Goed nieuws voor ons Customer Support Program

Ceratec en MIAS worden strategische partners binnen de dienst naverkoop.

Ceratec werkt voor intralogistieke projecten al langer samen met MIAS, de Duitse magazijnkranenspecialist. Die samenwerking wordt nu verder versterkt. MIAS gaat onze technici volledig inwijden in de tot nu toe streng bewaakte knowhow van de fabrikant opdat Ceratec een belangrijke servicepartner van MIAS kan worden in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Ralph Neumann, Head of Technical Sales After Sales bij MIAS: "Goede technici groeien niet aan bomen, en moeten voortdurend bijgeschoold worden. Voor ons speelt de nabijheid van de eindklant een doorslaggevende rol voor blijvend succes in de markt, zowel bij het verkorten van reactietijden als bij het beheersen van het kostenplaatje.
Ook in het kader van de huidige reisbeperkingen beschouwen we de samenwerking met Ceratec als een belangrijke stap voorwaarts om de beschikbaarheid van onze geïnstalleerde basis verder te vergroten en zo onze marktpositie in Noordwest-Europa te versterken."

Ceratec-technici worden opgeleid in 2 fasen: niveau 1 "MIAS-gecertificeerde onderhoudstechnicus" en niveau 2 "MIAS-gecertificeerde onderhoudstechnicus".

“Deze samenwerking met MIAS ligt volledig in lijn met onze missie om de best mogelijke dienstverlening te leveren aan onze intralogistieke en industriële klanten. Nu kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen om het maximale rendement uit hun activa te halen. " Renaud Vanrysselberghe, hoofd After Sales.